Várkonsert við Elokuu-ensemble og Aldubáruni

Týsdagin 12. mars kl. 19.30
Konsert við Elokuu-ensemblinum úr Finlandi og tónleikarum úr Aldubáruni. Á skránni eru verk eftir m.a. føroysku tónaskøldini Kára Bæk, Kristian Blak og Atla Petersen, umframt at kenda verkið “Sacre du Printemps” eftir russiska tónaskaldið Igor Stravinsky verður framført sum fýrahandað klaververk.

Tónleikarar hjá Elokuu-ensemble

Tey, ið luttaka á konsertini eru klaverleikararnir Kati Arikoski og Anna-Mari Murdvee, Samuli Peltonen á cello, Mikk Murdvee og Leena Jaakkola á violin og ein gestatónleikari á floytu; Ilkka Laivaara.

Tónleikarar hjá Aldubáruni

Tey, ið luttaka á konsertini eru Andrea Heindriksdóttir á floytu, Anna Klett á klarinett og Christina Andersen á fagott.

Kostnaður kr. 150 (musikkskúlanæmingar ókeypis atgongd)

Atgongumerki kunnu keypast í Norðurlandahúsinum ella á heimasíðuni hjá Norðurlandahúsinum við at trýsta á her

[hr_top]